Briller i horn


Bøffelhorn er måske det stærkeste, letteste og smukkeste organiske materiale, der findes. Det er i hvert fald ’second to none’, når man skal fremstille en brille. Evolutionen har udviklet og forfinet horn som et våben til kamp og en ofte smuk markør for styrke og hierarki. Bøflerne med de stærkeste horn, der samtidig var lette, smidige og holdbare, har i millioner af år haft større chancer for at føre slægten og deres arvemasse videre.

De horn, vi fremstiller briller af i dag, er ligeså unikke som de dyr, der har båret dem. Når vi arbejder med at forme hornet til din brille, gør vi det altid med respekt for de stoflige kvaliteter, der er i de hornstykker, du har været med til at vælge.
Bøffelhorn rummer smukke mønstre og farvetoner, der spænder fra elegante gråsorte nuancer til varme ravfarvede. Dertil kommer de mere sjældne grønne, blågrå og hvide nuancer. De medfødte farver giver hvert stykke horn sit eget udtryk og kan spille smukt sammen med et ansigts naturlige farver.

Vores bøffelhorn kommer fra autoriserede leverandører i Indien, Skotland og Danmark. Det er vigtigt for os at vide, at de dyr, der har båret de horn, vi anvender til vores briller, har levet et godt og værdigt liv. Et brillestel af horn føles let og behageligt, når du går med det. Horn er slidstærkt og stellene kan justeres lige så nemt som briller i metal og plastik. Stellene er fri for allergener og fremstillet af bæredygtige materialer.